Babyzwemmen

Babyzwemmen, ook watergewenning genoemd, is speciaal ontworpen om jouw baby in een leuke en liefdevolle omgeving kennis te laten maken met het water en ze op deze manier voor te bereiden op hun verdere zwemreis. Door verschillende oefeningen leert jouw kind vertrouwen opbouwen in zichzelf en in het water. Het heeft ook een positieve invloed op de motorische ontwikkeling en is goed voor de algemene coördinatie van jouw kind.

Praktisch:

Een reeks bestaat uit 5 lessen (5 opeenvolgende weken). De lessen vinden plaats op zaterdagvoormiddag en gebeuren steeds in groep. De groepen bestaan uit maximaal 3 kindjes. Er mag 1 begeleider mee in het water. Een lesje duurt 30 minuten.

De lessen worden gegeven in ons eigen verwarmd binnenzwembad. De temperatuur van het water is 33 graden om het wateravontuur van jullie kapoenen zo aangenaam mogelijk te maken. De zuiveringsinstallatie is volledig chloorvrij dus jullie kindjes zijn welkom vanaf 3 maanden. Er zijn kleedcabines voorzien in het zwembad.

Gelieve steeds tijdig te verwittigen wanneer jullie niet aanwezig kunnen zijn tijdens een les door ziekte. We proberen in de mate van het mogelijke deze les dan te verplaatsen. Parkeren kan achteraan op de oprit. U navigeert hiervoor op Kauwstraat 51 te Sint-Lievens-Esse. Via de poort kan u de oprit oprijden.

Er wordt via de mutualiteit een terugbetaling voorzien voor het babyzwemmen. Breng zeker dit formulier tijdens één van de lessen mee. 

Tarief

75

Sfeerfoto's