Over ons

Elke richtte Little Bubbles op in 2018 en is de eerste babyspa in de Denderstreek. Zij studeerde in 2014 met onderscheiding af als Bachelor in de Verpleegkunde en behaalde in 2017 met onderscheiding het diploma BaNaBa in de Pediatrische en Neonatale Gezondheidszorg. Tevens is zij in het bezit van het certificaat ‘Babymassage’ en ‘Levensreddend handelen bij baby’s'. Op 8 november 2019 is Elke ook trotse mama geworden van haar eerste zoontje Emil. 

Elke combineert haar praktijk met een job als verpleegkundige op de intensieve neonatale afdeling van het UZ Brussel. De omgang met de allerkleinsten is ze dus als de beste gewoon. Tevens kan haar ervaring en kennis een grote hulp zijn bij de vragen die jullie als ouders hebben.

Little Bubbles is geschikt voor baby’s van nul tot zes maanden. Onderzoek toont aan dat baby’s te weinig bewegen. Uw baby is dan ook welkom vanaf de navelkorst is afgevallen. Het is aangeraden om zo snel mogelijk te starten zodat uw baby optimaal kan genieten van de fysieke en mentale voordelen. Een babyspa sessie is ook een unieke manier van ‘bonding time’ tussen ouder en kind en is een exclusief moment onder jullie gezin. Hebben jullie een tweeling of kom je graag met een vriendin? Er is de mogelijkheid om met twee baby’s tegelijk langs te komen.   

Een babyspa sessie is ook een heel leuk en uniek cadeau. Via deze link kan een cadeaubon besteld worden:
https://www.littlebubbles-webshop.be/

 

 logo transparant vector