Over ons

Elke richtte Little Bubbles op in 2018 en is de eerste babyspa in de Denderstreek. Little Bubbles is ontstaan uit een droom om iets te kunnen doen rond wellness. Bij het zien dat dit mogelijk is bij de allerkleinsten, ging Elke haar droom meteen achterna.

Zij studeerde in 2014 met onderscheiding af als Bachelor in de Verpleegkunde en behaalde in 2017 met onderscheiding het diploma BaNaBa in de Pediatrische en Neonatale Gezondheidszorg.

Tevens is zij in het bezit van het certificaat ‘Babymassage’ en ‘Levensreddend handelen bij baby’s’. Op 8 november 2019 is Elke ook trotse mama geworden van haar eerste zoontje Emil.

Elke combineert haar praktijk met een job als verpleegkundige op de intensieve neonatale afdeling van het UZ Brussel. De omgang met de allerkleinsten is ze dus als de beste gewoon. Tevens kan haar ervaring en kennis een grote hulp zijn bij de vragen die jullie als ouders hebben.

In 2021 volgde Elke de cursus ‘Instructor Self Rescue Course’ bij Children of The Water. Zij slaagde met glans en zal jullie kindjes met de grootste liefde benaderen en begeleiden in het water.

Onze diensten zijn ook een heel leuk en uniek cadeau. Een cadeaubon bestellen kan telefonisch of via de website.