HIP HOI

Over de onderneemster
Ellen studeerde in 2002 af als Bachelor in sociaal agogisch werk en in 2006 als Master in de pedagogische wetenschappen. Ze was meer dan 10 jaar actief in de sociale sector en het buitengewoon onderwijs voor kinderen en jongeren met bijzondere ontwikkelingsnoden.

In 2010 vestigde ze zich daarnaast als zelfstandige orthopedagoog in bijberoep en gaf enkele uren in de week therapie aan kinderen in het Centrum van Kind en Adolescent te Gent. Tevens was ze één van de eerste Senior Trainers LSCI in Europa en gaf ze aan tientallen professionals training in crisis- en conflicthantering.

In 2013 richtte ze samen met haar man Sjanstrainingen op, een trainingscentrum voor kinderen en jongeren rond zelfvertrouwen en assertiviteit. Na de lancering van hun nieuwe zaak merkte ze gekriebeld te zijn door het ondernemerschap.

Ze besloot zich te laten gidsen door een jobcoach. Na enkele gesprekken werd het duidelijk dat Ellen’s andere passie, Scandinavisch design onmiskenbaar op de voorgrond trad. Na enkele modebeurzen te hebben bezocht en designers te hebben gesproken besloot ze de sprong te wagen. Een tripje naar Kopenhagen deed haar hart smelten, HIP HOI was geboren.

HIP HOI is een Scandinavische kids conceptstore voor kinderen van 0 to 8 jaar, gelegen in het hartje van Herzele. Alle merken zijn modern en minimalistisch, speels en sfeervol, exclusief en ecologisch. Onze collecties zijn gekozen met oog voor design, kwaliteit en functionaliteit.

HIP HOI biedt een totaalconcept aan: van kinderkleding en (educatief) speelgoed, tot behang en verlichting, bed- en badtextiel, meubilair en vloerkleden, kinderkamer decoratie en zoveel meer.

Ben je zwanger en wil je graag een droomlijstje aanleggen bij HIP HOI?  Vraag dan nu een demo aan of kom even vrijblijvend op gesprek om al onze voordelen te ontdekken.  We zijn vereerd om deel te mogen uitmaken van je nieuwe geluk.

Wil je graag ons winkeltje bezoeken: we verwelkomen je met veel plezier in onze winkel in de Graaf du Parclaan 34 te Herzele. Of surf eens naar onze webshop www.hiphoi.be om al onze collecties te ontdekken.  

Happy to meet you!