Recensies

E.D.P. schreef:

Enkele maanden geleden kwam ik ineens jou babyspa tegen... alles hadden we al geprobeerd om mijn zoontje dan ook maar rustig te krijgen, behalve dit..
eigenlijk... was hij net te oud maar mocht toch nog langs gaan om het te proberen....
wat ben ik blij dat we dit nog kunnen doen hebben!!! 1x babyspa en ik had een heel ander kind, gedaan met de urenlange weenmomenten.. ook sliep hij zijn eerste keer enkele uren aan een stuk! ik kan het alleen maar aanraden..
EEN DIKKE DANK JE WEL!! JULLIE WAREN ONZE OPLOSSING

M.R. schreef:

Ons zoontje was 2 maand oud toen we voor de eerste keer naar de babyspa kwamen. Een beetje onwennig maar wat had hij er toch (op zijn eigen rustige manier ?) heel hard van genoten. Sindsdien ben ik 1x per maand met hem geweest, wat was het leuk om hem elke keer weer te zien genieten en steeds meer dingen te zien doen die hij de keer ervoor nog niet deed. De 1e sessie was met Elke, nadien volgden we de sessies met Kathleen. Wat zijn dit 2 TOP-dames, die de sessies in alle rust en met veel enthousiasme begeleiden! Wij vinden het alvast jammer dat het vandaag de laatste keer was, want volgende week is Mauro al 6 maand.. toch bedankt voor alle leuke momenten en zeker voor herhaling vatbaar moest er ooit nog een 2e kindje volgen ? een echte aanrader! ???

J.V. schreef:

Cilou vond het zalig! Bedankt Elke om het zowel voor haar als voor ons een leuke ervaring te maken. Zeker een aanrader om dit te doen.

S.C. schreef:

Heerlijk ontspannen!! Louise heeft echt genoten. En haar mama's ook natuurlijk. Mooi ingerichte ruimte. Kraaknet. Vriendelijk ontvangst. We komen zeker nog terug. Tof bad. En leuke massage.

S.V.V. schreef:

Zeker een aanrader ! Zeer persoonlijk onthaal, aangenaam kader, onze dochter genoot megahard van het bubbelbad en viel bijna in slaap tijdens de massage ! Zeker doen !

E.V.D.B. schreef:

Ik raad het zeker aan! Elke is ook een zeer rustig persoon en dit voelen de kindjes natuurlijk ook meteen aan. Mats heeft er van genoten en is vandaag heeeeeeel zen

T.D. schreef:

Het was heerlijk om Wout zo te zien genieten van het badje en van de massage. Voor het eerst sinds enkele weken hebben we een rustig dagje achter de rug zonder die vervelende krampen.

Y.V. schreef:

Zowel Loutje als ik zelf hebben vandaag enorm genoten van het spa moment. Zalige verwennerij voor baby en ouders. In een zeer cosy omgeving, met een zeer zachte en vriendelijke dame. Een echte aanrader. We kijken al uit naar de volgende keer 

E.D.P. schreef:

Dank je voor de wellness nogmaals, ik weet niet wat het verschil heeft gemaakt maar ik heb een heel andere Kyran, en ook een Kyran die sinds die dag eindelijk doorslaapt!

F.V.A. schreef:

Wat zijn wij toch tevreden buiten gegaan!
Amélie heeft zo genoten van het bubbelbad en de massage achteraf! 
Eens in de auto was ze al vertrokken naar dromenland!

We zijn hartelijk ontvangen en hebben zelf ook genoten van het uurtje “genieten” bedankt 
+ Een hele mooie zaak, mooi ingericht!
wij komen zeker nog langs!

L.R. schreef:

Zowel wij als ons baby hebben enorm genoten van dit liefdevolle moment. 
De omgeving is zeer proper en Elke is super vriendelijk en neemt echt haar tijd. Nog eens hartelijk bedankt voor dit onvergetelijk moment