Voorbereiden

Een babyspa sessie duurt ongeveer 50 minuten. Er wordt gestart met de babymassage. Nadien kan uw baby genieten van 20 tot 25 minuten hydrotherapie afhankelijk van zijn/haar reactie. Wanneer uw baby op regelmatige basis terugkomt, kan dit uitgebreid worden naar 30 minuten.

Het ideale moment om langs te komen, is na een goede dut en na een voeding. Hou ook rekening met het ritme van uw baby. Wanneer uw baby niet meer slaapt in de voormiddag, is het niet aangeraden om in de namiddag te komen. Een baby die moe is, raakt snel overprikkeld en zal niet genieten van alle voordelen die een sessie kan bieden. Het is aangeraden om uw baby 30 minuten voor de sessie te voeden. Het hydrotherapiebad vraagt veel fysieke inspanning en uw baby kan hier erg hongerig van worden. Indien dit om praktische redenen niet mogelijk is, is het natuurlijk ook mogelijk om maximum 15 minuten voor de sessie te arriveren en uw baby hier te voeden.   

Wanneer u te laat arriveert zonder verwittigen, kan de sessie mogelijks worden ingekort.

Parkeren is mogelijk vlakbij in de straat en is gratis.

U hoeft enkel een luier voor achteraf en een reserve voeding (indien flesvoeding) mee te brengen. Handdoeken, zwemluier en massageolie worden door ons voorzien. Wij maken enkel gebruik van parfumvrije biologische olie. Het is een verzorgende en verwarmende huidolie die bij elk huidtype mag gebruikt worden.