Zwemlessen

De zwemlessen kunnen geboekt worden voor kinderen vanaf 4.5 jaar. Let op: de kinderen moeten wel watergewend zijn.

Onze professionele en ervaren lesgevers zorgen voor een positieve leeromgeving waarin kinderen zich goed voelen en met plezier rugcrawl, buikcrawl en schoolslag leren. We begrijpen dat elk kind uniek is waardoor wij onze lesmethoden aanpassen om aan de individuele behoeften en leerstijlen van elk kind te voldoen. 

Praktisch:

De lessen vinden plaats op maandagavond, dinsdagavond of woensdagnamiddag en gebeuren steeds in groep. De groepen bestaan uit maximaal 3 kindjes. Met deze beperkte groepsgrootte kunnen we een individuele en op maat gemaakte zwemles garanderen. Zo krijgt ieder kind de persoonlijke aandacht die het verdient. Een lesje duurt 30 minuten. De prijs per les is €18.5. We werken steeds met reeksen tussen de vakantieperiodes. In de vakanties zijn er geen gewone zwemlessen.

De lessen worden gegeven in ons eigen verwarmd binnenzwembad. De temperatuur van het water is 32 graden om het wateravontuur van jullie kapoenen zo aangenaam mogelijk te maken. De zuiveringsinstallatie is volledig chloorvrij. Er zijn kleedcabines voorzien in het zwembad.

Gelieve steeds tijdig te verwittigen wanneer jullie niet aanwezig kunnen zijn tijdens een les door ziekte. We proberen in de mate van het mogelijke deze les dan te verplaatsen.

Indien wij merken dat de kinderen niet watergewend zijn, kunnen de lessen geannuleerd worden.

Parkeren kan achteraan op de oprit. U navigeert hiervoor op Kauwstraat 51 te Sint-Lievens-Esse. Via de poort kan u de oprit oprijden.

Er wordt via de mutualiteit een terugbetaling voorzien voor het babyzwemmen. Breng zeker dit formulier tijdens één van de lessen mee. 

Tarief

18.5

Sfeerfoto's